Uitbouw Beuningen

Uitbreiding

“Een extra plek voor de kinderen en een tweede woonkamer welke een sterke relatie heeft met buiten”, was de vraag die we kregen voor deze uitbreiding in Beuningen.

Ontwerp

De uitbouw is ontworpen met een groot contrast ten opzichte van de bestaande woning waardoor het een sterke relatie aangaat met de tuin. De harmonica pui/4-seizoenendeur zorgt voor extra licht en in de zomermaanden een vervaging van de grens tussen binnen en buiten.

Het stalen UNP profiel fungeert tegelijkertijd als dakrand en constructie en loopt door naar buiten. Dit is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een verbinding tussen binnen en buiten.

Materiaal

De aluminium antraciete pui in combinatie met het grove gegalvaniseerde staal en de betonbeplating zorgen voor een industriële look. De houten vloer en zwart geblakerde gevelbekleding van zwarthout maken het tot een plek die warm en huiselijk aanvoelt. Niet alleen het interieur en exterieur zijn door ons ontworpen, ook het tuinontwerp hebben we ondersteund. Hierbij is ruimte voor een loungeplek aan het water, een voetbalveld voor de kinderen en een prachtige haard die zowel binnen als buiten doorloopt.