2 Landelijke Villa’s Veenendaal

Nieuwbouw

Natuurlijk wonen aan het lint van de Dragonderweg (de groenen grens) in Veenendaal, in een woning gebaseerd op het archetype van een boerderij. Het eenvoudige volume kent een gedetailleerde afwerking met een hoogwaardige uitstraling. Zo zijn in de verticale schoorsteen bijzonder gemetselde leistenen ingepast. En de open nok in de slaapkamers draagt zorg voor het maximale gevoel van ruimte.

De woning speelt in op zijn omgeving met een optimale oriëntatie ten opzichte van de zon en het aangrenzende natuurgebied. De grote luifel vormt de overgang tussen binnen en buiten. De grote glasopeningen van vloer tot plafond zorgen voor een heldere en luxe uitstraling.

De bouwstijl

De bouwstijl van een landelijke woning kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen uit de omgeving. De architectuur is tijdloos en ademt rust uit en geeft een huiselijk gevoel. Binnen deze style is een grote diversiteit mogelijk variërend van Schuurwoning tot Engelsen cottage woningen. In ons portfolio vind je veel verschillende type landelijke woningen.

Deze woning zijn ontwikkeld in samenwerking met BouwAdviesUden