Boeijenjong architecten BNA

Een ontwerpbureau voor architectuur en bouwkunde

Visie

Boeijenjong Architecten vindt op iedere ontwerpvraag een zo specifiek mogelijk antwoord. Als architect help je  de opdrachtgever bij het formuleren van de opgave. Wij als jonge architecten hebben geen vooringenomen mening over wat het uiteindelijke architectonische beeld moet zijn. Er is geen opdracht, opdrachtgever, locatie of programma hetzelfde. Iedere opdracht verdient een individuele aanpak. Zo ontstaat altijd een uniek ontwerp.

Onze liefde voor bouwkunde en architectuur komt terug in ieder ontwerp. Of het nu gaat om monumenten in de binnenstad van Nijmegen of om vrijstaande villa’s op nieuwbouw locaties in Almere of Veenendaal.

Ervaring

Door onze bouwtechnische achtergrond, kan Boeijenjong Architecten altijd voorzien in een gedegen architectuur. Het creëren van architectuur bestaat echter niet alleen uit ontwerpen. Boeijenjong Architecten faciliteert ook in een groot aantal gerelateerde diensten. Op deze manier kunnen wij zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever alle zorgen uit handen nemen. Zo kan de opdrachtgever zich bezighouden met het realiseren van dromen en worden zorgen rondom de vergunning en regelgeving weggenomen.

Deze werkzaamheden verrichten we vanuit ons kantoor op het Honigcomplex in Nijmegen.

Werkwijze

Ieder project is uniek en brengt een andere werkwijze met zich mee. We hanteren een heldere manier van werken en communiceren. Meer over onze werkwijze:

Nieuws

Vanuit de gedachte “een plaatje zegt meer dan duizend woorden” vind je op onze Nieuws- en Pinterest pagina de nieuwste projecten en activiteiten.

defFoto 24-10-2020 13 12 38 Boeijenjong Architecten Logo

Renovatie monumentale boerderij Heesch

In oktober 2020 mocht Boeijenjong Architecten het resultaat aanschouwen van de renovatie en transformatie van een monumentale boerderij in Heesch. Een deel van de woning is gerealiseerd in de voormalige stallen waar tot dan toe de opslag was gevestigd. Er is een eigentijds ontwerp gemaakt waarbij de karakteristieken van het monument behouden zijn en met extra…

106787773_153407732955312_6818643282824897740_o Boeijenjong Architecten Logo

de Achtertuin Nijmegen volop in bedrijf

Boeijenjong Architecten werd gevraagd een ontwerp te maken voor tijdelijk horecapaviljoen de Achtertuin op het NYMA terrein achter de VASIM in Nijmegen. Het betreft een placemaking project geïnitieerd door Brent Rozendaal en Diede van Overbeek, de mannen achter de festivals Drift en SMKMRKT. Het gebied is momenteel sterk in ontwikkeling en het doel van het project was om…

villa Lent Boeijenjong Architecten Logo

Start bouw villa aan Zandse plas Lent

Augustus 2020 is gestart met de bouw van een grote, vrijstaande familievilla aan de Zandse plas in Lent. Het doel van het ontwerp was om optimaal gebruik te maken van deze prachtige locatie met al zijn kwaliteiten. Hierbij valt te denken aan de mooie bezonning en het magnifieke uitzicht op een plas die uiterst geschikt…

Loading blog posts...