Interview Architectuurcentrum Nijmegen

Interview Architectuurcentrum Nijmegen

Voor de rubriek Hoog // Diep van het Architectuurcentrum Nijmegen werden Ward en Koen geïnterviewd door Willem Claassen. In de serie ‘Nijmeegse ontwerpers aan het woord’ vertellen architecten, stedenbouwers en landschapsarchitecten over hun werk, het Nijmeegse architectuurklimaat en de toekomst van de stad. In het interview wordt onder andere gerefereerd aan de renovatie en transformatie van het waterbassin op het NYMA terrein, de drie-onder-een-kapboerderij in Nijmegen-Hees en de werkzaamheden voor buurtcentrum ’t Oude Weeshuis in de binnenstad. Ook wordt de visie van Ward en Koen op het architectuurklimaat en de huidige ontwikkeling van Nijmegen besproken.

Het hele interview is gepubliceerd op de website van het ACN.

Foto: Anne Hopman