Het Honigcomplex

Eindelijk is het zover: de contracten voor de herontwikkeling van het Honigcomplex in Nijmegen tussen ontwikkelaar Lingotto en Ontwikkelbedrijf Waalfront (bestaande uit de Gemeente Nijmegen en BPD Gebiedsontwikkeling) zijn getekend. In de komende jaren zal het Honigcomplex getransformeerd worden en wordt er een compleet nieuwe woontoren gerealiseerd. Het terrein krijgt een diverse invulling. Office Winhov is hierbij coördinerend architect en ontwerpt de nieuwe woontoren met uitzicht op de Waal. Wij zijn vereerd dat Boeijenjong Architecten de transformatie van de oudbouw met hierin een hotel, theater, exporuimte, galleries, brew pub en creative hub op zich mag nemen.

De start van de bouw wordt verwacht in de herfst van 2023.

Voor meer informatie: De Nieuwe Honig

Render: Office Winhov