Ontwerp Blommers NYMA terrein

Afgelopen week is het nieuwste ontwerp voor Blommers Coffee aan het NYMA terrein door het Ruimtelijk Kwaliteitsteam van de gemeente Nijmegen goedgekeurd. De koffiebranderij wordt ontwikkeld in het oude waterbassin en krijgt ca. 250m² vloeroppervlak en een ruime expeditie entree. Door middel van daklichten wordt het licht van boven behouden. De koffiebar krijgt een entree en terras aan het NYMA plein. Blommers is een van de ondernemers die een plek aan het nieuwe NYMA terrein krijgen. Het ontwerp voldoet aan het NYMA beeldkwaliteitsplan en transformatiekader waarin regels voor vormgeving van de gebouwen en de openbare ruimte uiteengezet zijn. Landschappelijke en industriële kenmerken van het gebied worden hiermee behouden of versterkt.

Lees hier meer over het ontwerp voor Blommers Coffee