Nieuwe 3D-printer voor gedetailleerde maquettes

Een schaalmodel brengt een idee tot leven en fysieke schaalmodellen spelen bij ons altijd een belangrijke rol in het ontwerpproces. Onze nieuwe 3D-printer maakt het idee nog sneller tastbaar en voor iedereen te begrijpen. Het bouwen van maquettes op de traditionele manier is erg tijdrovend. Met deze 3D-printer versnellen we dit proces waardoor het gemakkelijker wordt om met verschillende prototypes en volumes te experimenteren. Er zijn verschillende manieren van maquettebouw en uiteindelijk maken we niet alle maquettes met onze 3D- printer. Landschappelijke maquettes bouwen we bijvoorbeeld juist met de hand. Soms laten we karton of hout uitsnijden door een lasersnijder. In unieke gevallen combineren we al deze technieken.

Meer weten over maquettebouw en de mogelijkheden: kijk dan bij Maquettebouw en visualisatie