Opening Blommers bar

Het ontwerp kent een Scandinavisch minimalisme. Prachtige materialen zoals ruw beton en fijn geschaafd eiken komen samen met design  verlichting en meubilair. Dwars door de langgerekte ruimte loopt het belangrijkste element van de horecazaak: de bar. De combinatie van verschillende soorten hoge en lage zitjes zorgen ervoor dat iedereen zijn plekje kan vinden in het interieur. In het ontwerp is er rekening mee gehouden dat er gedurende de dag in groepen of alleen van de koffie kan worden genoten maar dat er ook in de avond wijn kan worden gedronken aan de wijnbar.

 

Bezoek de website van de Blommers

Boeijenjong architecten heeft ruimen ervaring in het ontwerpen van horeca inrichting. Zowel in nieuwbouw als in de bestaande complexen.
Ontwerpen, tekenen en projectbegeleiding.

 

  • RESTAURANTS
  • BAR EN CAFÉS
  • HOTELS
  • HORECA CONCEPTEN
  • TERRASSEN EN WINTERTUINEN

 

Lees meer over onze werkwijze